Mehiške kulinarične tradicije za praznovanje zahvalnega dne, recept za chilaquiles s čili morita in nasveti Karlosa Arguiñana za popolno omako za testenine
zabava življenjski slog
Mehiške kulinarične tradicije za praznovanje zahvalnega dne, recept za chilaquiles s čili morita in nasveti Karlosa Arguiñana za popolno omako za testenine

Članki predstavljajo različne kulinarične teme: mehiško različico zahvalnega dne s tradicionalnimi recepti, pripravo avtentičnih chilaquiles s čili morita, ki jedi doda globok in pikanten okus, ter nasvete kuharskega mojstra Karlosa Arguiñana za pripravo okusne omake za testenine, pri čemer poudarja vsestranskost testenin in možnosti kombiniranja z različnimi sestavinami.

Sredina
Nepotrjeno Verified Propaganda
27. nov 20:56
Kulinarični svet: Visoka gastronomija v Španiji in grška veganska revolucija
življenjski slog
Kulinarični svet: Visoka gastronomija v Španiji in grška veganska revolucija

Prvi članek se osredotoča na izkušnjo obiska restavracije priznanega španskega kuharja Karlosa Arguiñana v Zarautzu, kjer so cene predmet razprav, čeprav je Arguiñano znan kot eden najboljših kuharjev v državi. Drugi članek predstavlja Koukoumi, edinstveno restavracijo na Mikonosu, ki ponuja edini veganski fine dining meni v Grčiji, kreiran s strani mednarodno priznane kuharice Angeliki Charami. Poudarek je na rastočem pomenu veganske kuhinje v sodobnem načinu življenja.

Desno
Nepotrjeno Verified Propaganda
20. jul 19:42